Vatrogasni zapovjednici

Board director
Dražen Marjanić

Dražen Marjanić u organizacijskim jedinicama INA Grupe radi od 1992. godine. Tijekom svog radnog vijeka stekao je radno iskustvo svih radnih mjesta od vatrogasca do zapovjednika profesionalne vatrogasne postrojbe u gospodarstvu. 2020. godine na Veleučilištu u Karlovcu završava studij te stječe zvanje stručni specijalist inženjer sigurnosti i zaštite. Zapovjednik je profesionalne Vatrogasne postrojbe INA Sisak s djelovanjem na području postrojenja Rafinerije nafte Sisak i Janaf Terminala Sisak.

Board director
Alen Krmpotić

Alen Krmpotić karijeru je započeo u vatrogasnoj struci 2004. godine. U INA GRUPI radi od 2016. godine. Tijekom svog radnog vijeka stekao je radno iskustvo svih radnih mjesta od vatrogasca do zapovjednika profesionalne vatrogasne postrojbe u gospodarstvu. 2023. godine na Veleučilištu u Karlovcu završava studij te stječe zvanje magistar inženjer sigurnosti i zaštite. Zapovjednik je profesionalne Vatrogasne postrojbe INA Rijeka s djelovanjem na području postrojenja Rafinerije nafte Rijeka.

Board director
Ivica Lovreković

Ivica Lovreković u INA Grupi radi od 2003. godine. Karijeru je započeo u Croscu d.o.o. i nastavio u društvu SINACO d.o.o. kamo prelazi 2006. godine i započinje razvoj karijere u vatrogasnoj struci. Završio je stručne studije zaštite na radu i zaštite od požara, a od 2015. godine radi na radnom mjestu zapovjednika profesionalne Vatrogasne postrojbe INA Molve s djelovanjem na području postrojenja Objekti prerade plina Molve i Objekti Proizvodne regije sjeverna Hrvatska.

Board director
Marko Radanović

Marko Radanović je karijeru u vatrogasnoj struci započeo u profesionalnoj Vatrogasnoj postrojbi Brodosplit 1986. godine. U INA Grupi radi od 2016. godine na radnom mjestu zapovjednika profesionalne Vatrogasne postrojbe INA Solin s djelovanjem na području postrojenja INA Terminali Dalmacija: Sveti Kajo i Vranjičko Blato. Na Visokoj školi za sigurnost u Zagrebu je 2011. godine stekao zvanje stručnog specijalista inženjera zaštite od požara.

Board director
Branko Tišljar

Branko Tišljar u INA Grupi radi više od trideset godina. U karijeri je prošao kroz sve procese vatrogasne struke. Diplomirani je inženjer zaštite od požara i vatrogasni instruktor. Do 2017. g. bio je izvanredni predavač na Visokoj školi za sigurnost u Zagrebu. Zapovjednik je profesionalne Vatrogasne postrojbe INA Žitnjak Zagreb s djelovanjem na području postrojenja UNP terminal Zagreb i Terminali Opskrbe zrakoplova Velika Gorica.